• wegtransport

  Alle soorten vrachtwagens en opleggers
  Transportbegeleiding
  Contract transport
 • contract transport /
  dedicated transport


  wij rijden voor u in vrachtwagens desgewenst volledig in uw bedrijfskleuren en -stijl.
 • Speciaal transport

  Lang, breed, hoog, zwaar en extra zwaar:
  alles kunnen we vervoeren.
 • kraanverhuur

  De juiste kraan voor iedere specifieke klus:
  vraag ons om advies!

  Autolaadkranen
  Mobiele telekranen
  Mobiele torenkranen
  Incidenteel inzetbaar en op contractbasis
 • Voor iedere branche en iedere klus

  Van zorginstellingen tot overheden en van klusbedrijven tot internationale ondernemingen.
Afdrukken

Transport elektromotoren

Het transporteren, hijsen en plaatsen van elektromotoren is precisiewerk. BQ Duiker & Duiker is zeer deskundig op dit gebied. Wij vervoeren al meer dan 80 jaar elektromotoren voor onder andere schepen, koelinstallaties en luchtverversingsinstallaties. Nieuw of gebruikt. U kunt al uw grote elektromotoren en keerkoppelingen door ons laten vervoeren in Nederland en Europa. Met normaal transport of bijzonder transport.

Vrachtwagen op maat voor transport grote elektromotoren
BQ Duiker & Duiker heeft voor elke lading een passende vrachtauto. Ons wagenpark is zo ingericht dat wij grote en zeer grote elektromotoren voor u kunnen vervoeren. Motoren die onder het uitzonderlijk vervoer vallen, krijgen daarbij de vereiste begeleiding. Onze wagens zijn uiteraard voorzien van een tracking en tracing systeem. Wij werken uitsluitend met goed opgeleide chauffeurs en kraanmachinisten. Zij zorgen dat uw vracht veilig en snel op de plaats van bestemming arriveert.

Voorbereiding transport grote elektromotoren
Bij BQ Duiker & Duiker kunt u 1 of meerdere elektromotoren laten vervoeren en hijsen. Wij nemen altijd van tevoren het hele traject met u door. U kunt het transport deels aan ons uitbesteden of als complete opdracht. Betreft het een lading via uitzonderlijk vervoer, dan doen wij het vooronderzoek, de werkvoorbereiding, de transportbegeleiding en een onsite inspectie. Ook verrichten wij routeverkenningen voor binnenland en buitenland. En om u te ontlasten van al het papierwerk, zorgen wij voor de ontheffingen en andere vereiste documenten die bij uitzonderlijk vervoer horen.

Wilt u meer weten over transport van grote elektromotoren en keerkoppelingen? Bel dan 020-636 02 03. Wij staan u graag te woord.