• wegtransport

  Alle soorten vrachtwagens en opleggers
  Transportbegeleiding
  Contract transport
 • contract transport /
  dedicated transport


  wij rijden voor u in vrachtwagens desgewenst volledig in uw bedrijfskleuren en -stijl.
 • Speciaal transport

  Lang, breed, hoog, zwaar en extra zwaar:
  alles kunnen we vervoeren.
 • kraanverhuur

  De juiste kraan voor iedere specifieke klus:
  vraag ons om advies!

  Autolaadkranen
  Mobiele telekranen
  Mobiele torenkranen
  Incidenteel inzetbaar en op contractbasis
 • Voor iedere branche en iedere klus

  Van zorginstellingen tot overheden en van klusbedrijven tot internationale ondernemingen.
Afdrukken

Transport brugdelen

Voor professioneel transport van brugdelen belt u BQ Duiker & Duiker. Wij zijn al meer dan 80 jaar gespecialiseerd in exceptionele transporten. U kunt het transport en hijsen van uw brugdelen volledig aan ons overlaten. Wij verzorgen elk uitzonderlijk vervoer in Nederland en alle Europese landen. Met onze speciale opleggers voor lengtetransport vervoeren wij moeiteloos alle formaten. Zelfs kolossale brugdelen tot 60 meter lang zijn voor ons geen probleem.

Vrachtwagens en hijskranen op maat voor transport brugdelen
BQ Duiker & Duiker en exceptioneel transport. Deze twee zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Wij zijn toonaangevend in uitzonderlijk transport. Dit blijkt wel uit ons ruime wagenpark dat bestaat uit hypermodern materieel voor het vervoeren en hijsen van brugdelen in alle maten. Al onze vrachtwagens zijn voorzien van een tracking en tracing systeem. Zo kunnen wij u op elk moment informeren over de locatie van uw lading. Onze gecertificeerde chauffeurs en kraanmachinisten zijn echte specialisten. Zij brengen uw vracht veilig en vlot naar de plaats van bestemming.

Voorbereiding transport brugdelen
Een exceptioneel transport moet terdege worden voorbereid. BQ Duiker & Duiker regelt enkelvoudige transporten en totaalprojecten. Bij elk speciaal transport zorgen wij uiteraard voor de vereiste begeleiding. Wij doen voor u het vooronderzoek, de werkvoorbereiding, de transportbegeleiding en  - indien nodig - een onsite inspectie. Daarnaast voeren wij routeverkenningen uit voor Nederland en de landen binnen Europa. En maakt u zich vooral geen zorgen over het papierwerk. BQ Duiker & Duiker zorgt voor alle vereiste ontheffingen en andere documenten.

Wilt u een expert voor het transport van uw brugdelen? Bel dan nu 020-636 02 03 voor een afspraak.