• wegtransport

  Alle soorten vrachtwagens en opleggers
  Transportbegeleiding
  Contract transport
 • contract transport /
  dedicated transport


  wij rijden voor u in vrachtwagens desgewenst volledig in uw bedrijfskleuren en -stijl.
 • Speciaal transport

  Lang, breed, hoog, zwaar en extra zwaar:
  alles kunnen we vervoeren.
 • kraanverhuur

  De juiste kraan voor iedere specifieke klus:
  vraag ons om advies!

  Autolaadkranen
  Mobiele telekranen
  Mobiele torenkranen
  Incidenteel inzetbaar en op contractbasis
 • Voor iedere branche en iedere klus

  Van zorginstellingen tot overheden en van klusbedrijven tot internationale ondernemingen.
Afdrukken

Transport luchtbehandelingkasten

Het vervoer van een luchtbehandelingkast is geen kleinigheid. BQ Duiker & Duiker biedt u de juiste oplossing. Ons bedrijf heeft zich gespecialiseerd in het vervoeren en plaatsen van luchtbehandelingkasten. In meerdere delen of in zijn geheel. Wij regelen dit bijzondere transport en de plaatsing graag voor u. Wij beschikken over vrachtwagens, laadkranen en hulpmiddelen, die speciaal voor dit doel zijn toegerust. U kunt uw vracht binnen Nederland laten vervoeren of naar een van de Europese landen.

Voorbereiding transport luchtbehandelingkasten
Het vervoer van een luchtbehandelingkast in zijn geheel vraagt de nodige voorbereiding. BQ Duiker zorgt naast het juiste materieel ook voor het vooronderzoek, de werkvoorbereiding, de transportbegeleiding en een onsite inspectie. Verder verkennen wij de route voor binnenland en buitenland. Uiteraard maken wij ook alle ontheffingaanvragen en andere vereiste papieren voor u in orde. Zo weet u zeker dat uw opdracht veilig en snel wordt uitgevoerd.

Ontdek wat BQ Duiker & Duiker voor u kan betekenen. Vraag hier een GRATIS en vrijblijvende offerte aan voor transport van uw luchtbehandelingkast. U ontvangt dan direct een aanbod met onze voordelige tarieven. U kunt ook bellen met 020-636 02 03. Wij zijn u graag van dienst.