• wegtransport

  Alle soorten vrachtwagens en opleggers
  Transportbegeleiding
  Contract transport
 • contract transport /
  dedicated transport


  wij rijden voor u in vrachtwagens desgewenst volledig in uw bedrijfskleuren en -stijl.
 • Speciaal transport

  Lang, breed, hoog, zwaar en extra zwaar:
  alles kunnen we vervoeren.
 • kraanverhuur

  De juiste kraan voor iedere specifieke klus:
  vraag ons om advies!

  Autolaadkranen
  Mobiele telekranen
  Mobiele torenkranen
  Incidenteel inzetbaar en op contractbasis
 • Voor iedere branche en iedere klus

  Van zorginstellingen tot overheden en van klusbedrijven tot internationale ondernemingen.
Afdrukken

Transport generator of aggregaat

Voor transport van een generator of aggregaat kunt u bij BQ Duiker & Duiker in Amsterdam terecht. Wij zijn dé specialist in uitzonderlijke transporten. U kunt met een gerust hart alle typen generatoren en aggregaten door ons bedrijf laten vervoeren en plaatsen. Juist in deze combinatie zijn we sterk. Wij rijden in Nederland en de Europese landen. Ons moderne wagenpark is toegerust met de juiste hijskranen. Daardoor kunnen wij laden en lossen op elke plek.

Voorbereiding transport generator
Het transport van uw aggregaat vereist wat werk vooraf. U kunt het project gedeeltelijk of geheel aan ons uitbesteden. Bij een totaalproject doen wij - indien nodig - voor u het vooronderzoek, de werkvoorbereiding, de transportbegeleiding en een onsite inspectie. En uiteraard de plaatsing. Vervolgens verkennen we de route voor binnenland en buitenland. Uiteraard zorgen wij ook voor vergunningen en eventueel andere vereiste papieren. U hebt er geen omkijken naar.

Ontdek wat BQ Duiker & Duiker voor u kan betekenen. Vraag hier een GRATIS en vrijblijvende offerte aan voor transport van een generator. U ontvangt dan direct een aanbod met onze voordelige tarieven. U kunt ook bellen met 020-636 02 03. Wij zijn u graag van dienst.