• wegtransport

  Alle soorten vrachtwagens en opleggers
  Transportbegeleiding
  Contract transport
 • contract transport /
  dedicated transport


  wij rijden voor u in vrachtwagens desgewenst volledig in uw bedrijfskleuren en -stijl.
 • Speciaal transport

  Lang, breed, hoog, zwaar en extra zwaar:
  alles kunnen we vervoeren.
 • kraanverhuur

  De juiste kraan voor iedere specifieke klus:
  vraag ons om advies!

  Autolaadkranen
  Mobiele telekranen
  Mobiele torenkranen
  Incidenteel inzetbaar en op contractbasis
 • Voor iedere branche en iedere klus

  Van zorginstellingen tot overheden en van klusbedrijven tot internationale ondernemingen.
Afdrukken

Transport scheepsonderdelen

Het transport van scheepsonderdelen en andere scheepsbenodigdheden is een van de hoofdactiviteiten van BQ Duiker & Duiker in Amsterdam. We kennen het belang van snelheid in deze sector. We vervoeren alle ladingen razendsnel, van klein tot extreem groot en van licht tot zeer zwaar. Dus ook scheepsonderdelen met bijzonder transport. Wat het formaat of gewicht ook is, wij hebben de geschikte wagens en de beste mensen. Onze diensten gaan verder dan alleen vervoer naar de havens van Amsterdam en Rotterdam. Wij transporteren uw scheepsonderdelen naar elke haven in ieder Europees land.

Transport scheepsonderdelen met de juiste wagens en gecertificeerd personeel
BQ Duiker & Duiker beschikt over een uitgebreid, modern wagenpark. Voor ons is geen klus te moeilijk of te groot. Wij hebben immers het materieel en de mensen. Voor het vervoeren van uw scheepsonderdelen zetten wij vrachtwagens in, die speciaal voor dit doel zijn uitgerust. Ze zijn voorzien van de moderne communicatieapparatuur zoals een tracking en tracing systeem. Wij werken uitsluitend met gecertificeerde chauffeurs en kraanmachinisten. Zij zorgen dat uw vracht soepel op de plaats van bestemming arriveert. Laden en lossen doen wij - indien nodig - zelfstandig, want kranen hebben wij te kust en te keur. Valt uw lading scheepsonderdelen onder het bijzonder transport? Dan kunnen wij voor de vereiste begeleiding en ontheffingen zorgen.

Voorbereiding transport scheepsonderdelen
Elk transport vraagt zijn eigen voorbereiding. Voordat een wagen de weg op kan, lopen wij eerst alles goed met u door. Zo komen we niet voor onverwachte verrassingen te staan.

Zoekt u een flexibel transportbedrijf dat u alles uit handen kan nemen? Bel dan direct 020-636 02 03.