• wegtransport

  Alle soorten vrachtwagens en opleggers
  Transportbegeleiding
  Contract transport
 • contract transport /
  dedicated transport


  wij rijden voor u in vrachtwagens desgewenst volledig in uw bedrijfskleuren en -stijl.
 • Speciaal transport

  Lang, breed, hoog, zwaar en extra zwaar:
  alles kunnen we vervoeren.
 • kraanverhuur

  De juiste kraan voor iedere specifieke klus:
  vraag ons om advies!

  Autolaadkranen
  Mobiele telekranen
  Mobiele torenkranen
  Incidenteel inzetbaar en op contractbasis
 • Voor iedere branche en iedere klus

  Van zorginstellingen tot overheden en van klusbedrijven tot internationale ondernemingen.
Afdrukken

Transport ruiten en glas voor kassen en gevels

Glas vervoeren is een vak apart. BQ Duiker & Duiker heeft zich gespecialiseerd in het vervoer van alle soorten glas. Dagelijks vervoeren wij glas voor kassen en gevels in binnenland en buitenland. U kunt bij ons uw glas verticaal of horizontaal laten transporteren. Grote en kleine partijen. Wij kunnen ook de ruiten voor u op de plaats inhijsen. Zowel kleine als zeer grote formaten. Met onze geavanceerde apparatuur hijsen ook op moeilijk bereikbare plaatsen.

Transport ruiten en glas met speciale glaswagens
BQ Duiker & Duiker heeft een omvangrijk wagenpark met daarin speciale trekkers, opleggers en autolaadkranen om glas te vervoeren. Al onze vrachtwagens hebben de juiste certificering en zijn toegerust met een tracking en tracing systeem voor optimale communicatie. Het hijsen en zetten doen wij met speciale accuzuigers en vacuümheffers. Daardoor is zowel horizontaal als verticaal glasvervoer mogelijk. Zelfs de langste ruiten vervoeren wij veilig en snel naar hun einddoel. Wij werken uitsluitend met gediplomeerd personeel dat zeer zorgvuldig te werk gaat. Zo weet u zeker dat alles glad verloopt.

Voorbereiding transport ruiten en glas
Glas vervoeren vraagt de nodige voorbereiding. U kunt uw glastransport gedeeltelijk door ons laten uitvoeren of in zijn geheel. Wat u maar wilt. Voordat de wagen de weg op gaat, brengen wij alles in kaart. Wij doen de werkvoorbereiding en nemen samen met u de route door, om calamiteiten zoveel mogelijk uit te sluiten. Vervolgens stellen wij een draaiboek samen. Op die manier zorgen wij dat het transport en het plaatsen naadloos op elkaar aansluit.

Wilt u meer weten over het transport van ruiten en glas? Bel dan met 020-636 02 03. Wij helpen u graag verder.