Afdrukken

Begeleiding speciaal transport

Begeleiding van speciaal transport is één van de specialismen van BQ Duiker. Wij hebben meer dan 80 jaar ervaring met het vervoeren en begeleiden van lengte transport, breedte transport en hoogte transport. U kunt bij ons terecht voor elk exceptioneel transport in Nederland en Europa. Wij vervoeren en begeleiden probleemloos alles van extreme afmetingen zoals generatoren, groot bouwmaterieel of turbines. Ook kunt u ons inhuren voor transport en begeleiding van staalconstructies. Kortom: alle grote objecten van welk materiaal dan ook, waarvoor dit noodzakelijk is. Uiteraard doen wij de transportbegeleiding conform de vereiste voorschriften.

Totaalpakket transportbegeleiding
Bij de begeleiding van een speciaal transport komt meer kijken dan alleen het vervoer. Bij BQ Duiker kunt u terecht voor een totaalopdracht van uw uitzonderlijk vervoer. Zo doen wij het vooronderzoek, de werkvoorbereiding, de transportbegeleiding en een onsite inspectie. Wij verzorgen de routeverkenning voor binnenland en buitenland. En tot slot: wij maken alle ontheffingaanvragen en andere vereiste documenten voor u in orde. Ons transportbedrijf staat voor kwaliteit.

 

Ontdek waarom BQ Duiker zo goed is in de begeleiding van uitzonderlijk transport. Bel nu 020-636 02 03 voor een afspraak.