Afdrukken

Voor wie?

Al meer dan 80 jaar is BQ Duiker uit Amsterdam hét vertrouwde transport- en kraanverhuurbedrijf voor particulieren, overheden, zorginstellingen, bedrijven en non-profit. Wij verzorgen alle algemene en uitzonderlijke transporten voor iedere denkbare branche. In Nederland en Europa. Wij laden, vervoeren, lossen en plaatsen desgewenst voor u. Wat u maar wilt. Zoekt u een bedrijf voor het uitbesteden van uw transport? Wij regelen ook contract transport met vast personeel. Transportbegeleiding nodig? Belt u gerust. Als particulier kunt u bij ons bijvoorbeeld terecht voor bijvoorbeeld een verhuizing, het huren van een opslagcontainer en het vervoeren van een container.

Verhuur
Zoekt u een tijdelijke ruimte? Wij verhuren onder andere schaftwagens, kantoorunits, toiletten en opslagcontainers in verschillende maten. Wilt u goederen of machines tijdelijk of permanent opslaan of zoekt u een overslagruimte? BQ Duiker biedt u een ruim terrein en grote, goed toegankelijke loodsen voor al uw opslag en overslag.
 
Ontdek wat BQ Duiker voor u kan betekenen. Vraag hier GRATIS en vrijblijvende offerte aan. U ontvangt dan direct een aanbod met onze voordelige tarieven. U kunt ook bellen met 020-636 02 03. Wij zijn u graag van dienst.